Vi hjälper dig att synas på Internet

Tekniksaker.se hjälper både företag och andra verksamheter att öka sin digitala närvaro och komma igång på Internet. Vi är experter på SEO och digital marknadsföring med många års erfarenhet från helt organiskt drivna affiliatesidor. Vi är också en webbyrå i mindre skala och eftersom vi är återförsäljare för Sveriges största webbhotell kan vi leverera en komplett hemsidelösning med webbhotell, domännamn och e-post till dig.

Har du en fråga gällande våra guider eller tjänster? Hittar du inte svar via länkarna i menyn ovan, så använd kontaktformuläret nedan så hörs vi snart!

Ta hand om dig!
//Peter

Kontakta oss

Vanliga frågor

Ja, vi skickar gärna digital faktura! Vi skickar EDI-faktura som sedan konverteras till formatet Svefaktura via InExchange, för att anpassas till ditt bokföringsprogram. 

Vi kan givetvis också skicka faktura till din e-post som pdf, om du hellre vill det. Eller till Kivra – om du gör ditt köp som privatperson.

Nej, men du får gärna kontakta oss via kontaktformuläret eller använda chatten.

När du köper en hemsida av oss fakturerar vi först halva beloppet. När du fått se resultatet och är nöjd fakturerar vi resterande belopp. När fakturan är betald får du tillgång till din nya hemsida.

Om vi har hjälpt till med webbhotell, e-post och domännamn så kommer du att få separat faktura från vår leverantör. Du har tillgång till deras tjänst så länge du betalar. Tjänsten avslutas genom utebliven betalning eller manuell uppsägning.

Hemsidan och allt innehåll kopplat till den äger du eller ditt företag till 100%.

Många webbyråer använder egna CMS för att håller nere kostnader och knyta upp kunder. En flytt av sådan hemsida blir lite klurigare. Det gillar inte vi. Med WordPress blir det lite mer jobb för oss, men betydligt flexiblare för dig som kund.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Kontakta oss så löser vi det tillsammans!