Vi hjälper dig att komma igång att skapa en hemsida

Krångligt med tekniken?

Vi hjälper dig att komma igång, oavsett om du bara behöver en enkel hemsida eller en helt unik lösning.

Tekniksaker - Om Oss

Om oss

Vi har, utöver ett gediget intresse, lång erfarenhet av teknik, hemsidor, SEO/marknadsföring och programmering med mer än 15 år i branschen. 

Vi drivs av utveckling och förbättring. Därför är det så spännande med tekniken. Den utvecklas hela tiden – och vi med den. Vi brukar säga att tekniken är här för att hjälpa – inte stjälpa. Och det är den där sista raden, som sammanfattar hela idén med Tekniksaker.se.

Våra tjänster

Här är ett axplock på vad vi kan göra för dig

Hemsida

Har du en nystartad verksamhet och behöver hjälp med en enkel hemsida för att nå fler kunder? Eller behöver du en hemsida till bröllop eller dop? Vi hittar på något bra tillsammans.

Hemsida som tjänst

Vi tillhandahåller tjänsten hemsida till dig och du kan fokusera på annat. Mot en månadskostnad sköter vi drift, underhåll och uppdatering av hemsidan. Du väljer själv hur involverad du vill vara.

Digital närvaro

Når du verkligen ut till nya kunder? Vi analyserar din digitala närvaro från grunden och lämnar en rapport till dig. Analysen sker både med programvaror och manuellt. Tillsammans med rapporten får du förslag på eventuella åtgärder.

Coaching

Peter som är ICF-diplomerad coach guidar dig mot ditt mål, oavsett vad det handlar om. Inleds med ett första samtal där vi gör en coachöverenskommelse. Därefter online-coaching i den takt och frekvens vi kommit överens om.

Få tid över till annat

Alla är vi specialister på något. Låt oss hjälpa dig med det vi kan, så kan du lägga din tid på det du brinner för.

Personligt

Vi är ett mindre företag och har inga standardramar. Vi är flexibla utifrån dina önskemål.

Återförsäljare

Vi är återförsäljare för bland annat Loopia - Sveriges största webbhotell. Vi kan erbjuda en unik leverans utifrån dina behov.

Tillsammans

Vi är aldrig längre bort än ett mail. Vi svarar alltid inom ett dygn. Vi har även en chattfunktion på vår hemsida för supersnabb support.